Vakantiehuisjesinfo
Copyright 2015 by "Vakantiehuisjesinfo"    All Rights reserved 
Kies een land:
Populair
Midden Polen:
boerderij met groot stuk grond en schuren o.a. geschikt te maken als boerderijcamping, paardenboerderij, bungalowparkje of bed&breakfast.


Vraagprijs: 15.000 + 240 termijnen van 160
                of 39.000 ineensWoonboerderij van 57m2 met grondstuk van  circa 6.600 m2 gelegen in een dorpje in een landelijke omgeving. Op het grondstuk staat ook een grote schuur/stal en een kleine schuur. Het betreft een ideale lokatie voor een bed&breakfast, camping en/of bungalowparkje. Net te ver van de grote stad en toch een landelijke omgeving. De woning kan een opknapbeurt gebruiken. Gedacht moet worden aan minimaal het dak vervangen (niet lek maar wel oud), wellicht wat nieuw leidingwerk, een nieuwe vloer in de keuken en de tuin inrichten. Verder is de woning een paar jaar geleden voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en isolatie op de buitenmuren.

Vraagprijs 39.000,- k.k. ineens
of
betaling ineens 15.000 + 240 termijnen van 160,- per maand gefinancierd door huidige eigenaar op basis van annuiteitenhypotheek met een looptijd van 20 jaar en een vaste rente van circa 5% op jaarbasis. Andere mogelijkheden voor een hypotheek bespreekbaar.


Voor meer informatie over dit pand en contactgegevens vul  uw mailadres hieronder in. U ontvangt dan gratis en vrijblijvend meer informatie.

Woningen buitenland te koop
vakantiehuisjes te huur over heel de wereld
Vakantiehuisje kopen