Vakantiehuisjesinfo
Copyright © 2015 by "Vakantiehuisjesinfo"  ·  All Rights reserved 
Kies een land:
Populair
Vakantiepark en mini camping in merengebied van Groot Polen te koop

Vakantiepark te koop met 6 houten huisjes van 60 m2, een hoofdgebouw van 54 m2 met daarin een verhuurbaar appartement met badkamer, 2 magazijnen, een keuken en een receptieruimte en/of winkeltje, een sanitair gebouw met douche en toilet voor kampeerders, een buiten zwembad, een speeltuin en een minigolf baan. Hoofdgebouw kan ook gebruikt worden als woning voor eigenaar of beheerder.

Gelegen in het toeristische gebied in West-Polen, Gelegen direct bij 2 grote recreatiemeren met een strand, bootjesverhuur, en watersportmogelijkheden. Het vakantiepark ligt tussen andere vakantieparkjes en privé vakantiehuisjes met in dat gebied ook vele horeca gelegenheden (restaurants, pizzeria, ijssalons) alsmede supermarkt, winkeltje, marktje, bakker en ijssalons. Op 600 meter afstand zijn sportgelegenheden zoals tennisbaan, atletiekbaan en sportvelden.

De 6 gemeubileerde houten huisjes hebben beneden een woonkamer, een keuken en een badkamer en boven een hal en 2 slaapkamers. Totale oppervlakte circa 60 m2 (40m2 + 20m2).

Grondoppervlak ca. 2000 m2

Afstand met grens Nederland: 700 km hoofdzakelijk snelweg
Afstand met grens Duitsland: 150 km hoofdzakelijk snelweg
Afstand stadscentrum: 3 km
Afstand dichtstbijzijnde meer: 500 m
Afstand strand: 800 m
Afstand Poznan: 65 km
Afstand internationale luchthaven: 65 km

Zeer mooie bosrijke omgeving met veel meren in de buurt.

Oplevering mogelijk per direct of op termijn. Gedeeltelijke betaling van de koopprijs in termijnen mogelijk.

De overname betreft alleen het onroerend goed dus geen bedrijfsovername, geen goodwillkosten geen personeel. Ter plaatse is indien gewenst de mogelijkheid een ervaren flexibel (ook Nederlandstalig) bedrijf in te huren voor sleutelbeheer, schoonmaak, onderhoud, toezicht en verhuur. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u gedurende juli en augustus dat zelf wenst te doen maar in de overige maanden dit wenst uit te besteden. Begeleiding bij de aankoop en de overdracht kan in het Nederlands.

Een ideale investering voor een vakantiepark runnen of als u de tijd heeft de huisjes per stuk te verkopen. Tevens uitbreidmogelijkheden ter plaatse door meer huisjes in de omgeving te kopen of grond voor grotere camping.

Richtprijs van zulke huisjes in de omgeving € 40.000-€ 50.000 per stuk.

Vraagprijs totaal € 179.000 of € 79.000 + 240 maandelijkse termijnen van € 606 op basis van anuiteiten.

Indien u meer informatie wenst of de contactgegevens van de verkoper kunt u hieronder uw gegevens verzenden:
Buitenkans: Vakantiepark/mini camping Polen te koop
Vakantiepark te koop
vakantieparken te koop